Navigacija

PVC ograje

PVC ograjni profili iz katerih izdelujemo PVC ograje so izdelani iz enake surovine kot so PVC okna. PVC profili za ograje so izredno visoke kvalitete in laboratorijsko preizkušeni ter UV stabilizirani. Pomemben podatek je to, da niso izdelani iz recikliranega materiala.
 
Izdelani in namenjeni so za zunanjo uporabo ter so odporni na klimatske vplive. PVC ograje iz naše ponudbe so odporne in prilagojene za področja kjer je zelo vroče ali pa hladno vreme. Prav tako so  odporne tudi na vplive soli v primorskih področjih.
 
PVC ograje se lahko izdelajo v beli, sivi, oker – beš barvi ter v imitaciji zlatega hrasta (renolit folija). Garancija na obstojnost bele barve je 10 let, na ostale barve pa 5 let. Čistijo se lahko z vodo in tudi s čistili,  ki se uporabljajo v gospodinjstvu. Ne potrebujejo vzdrževanja, kar nam prihrani veliko na času in denarju.
 
PVC ograje lahko naročite tako, da jih v celoti izdela naše podjetje ali pa naročite kompletni material za izdelavo in jih montirate sami.
 
V primeru, da se odločite za svojo lastno montažo,  vam PVC letvice lahko pripravimo na točne mere oz. dimenzije, ki jih želite ali pa PVC ograjne profile kupite v dolžini  6,00m brez našega razreza.
 
V ponudbi imamo več različnih PVC letvic, katere se med seboj razlikujejo po širini, debelini, obliki in ceni. Na podlagi omenjenega se lahko izdelajo zelo raznovrstne oblike PVC ograj.
 

Več slik si lahko pogledate med referencami
 

ID:11ID:22ID:33ID:44ID:55ID:66ID:77ID:88ID:99ID:1010

PVC ograjne letvice so enako kot PVC okenski profili votli in dodatno ojačani z notranjimi pregradami – stenami. Prav tako so v notranjosti izdelani  prekati namenjene za vijake, v katere se privijačijo letvice. Vsaka letvica vsebuje pripadajoče pokrovčke (prav tako različnih oblik) ali pa pripadajoče U- profile (namesto pokrovčkov).

Glede na to, da imamo v  ponudbi veliko različnih ograjnih letvic je posledično tudi veliko različnih ograjnih modelov.

PVC ograje so lahko sestavljene iz različnih letvic –možne so različne kombinacije in ni nujno da se uporabi le ena vrsta letvic.

PVC ograjne letvice se lahko uporabijo za izdelavo PVC balkonske ograje, vrtne ograje ter dvoriščnih vrat. Tako balkonske kot tudi vrtne PVC ograje se izdelajo po meri in želji naročnika – v dogovoru z naročnikom.

PVC ograje

PVC letvice pri balkonskih ograjah se lahko montirajo na staro že obstoječo kovinsko ograjno ogrodje ali pa se izdela nova kovinska ograjna konstrukcija. Kovinska konstrukcija se prav tako pokrije oz. obleče z posebnimi PVC pokrivnimi profili, s katerimi dosežemo boljšo zaščito kovinske ograjne konstrukcije na vremenske vplive. Prav tako so tudi vijaki s katerimi so privijačene letvice skrite pod PVC pokrivnim profilom – kovinska konstrukcija je vključno z vijaki letvic nevidna.

Letvice na balkonskih ograjah so lahko nameščene v vertikalni, horizontalni ali poševni obliki. Tako PVC ograje kot tudi PVC vrata iz naše ponudbe so izdelana tako, da so vijaki nevidni. Vijaki s katerimi so privijačene PVC letvice so nerjaveči rostfrei – inox.

Na zgornjem delu ograje je običajno PVC ograjni ročaj – naslonjalo. Na balkonski ograji se lahko izdela tudi cvetlično korito. Cvetlično korito je lahko točkovno  ( samo na določenih delih ) ali pa je vzdolž cele ograje.

PVC vrtne ograje so enako kot balkonske ograje izdelane iz enakih PVC ograjnih letvic.

PVC vrtne ograje se lahko montirajo med že obstoječe stebre (iz različnih materialov) ali pa se zmontira med nove PVC stebre ali na ograjno kovinsko konstrukcijo.

Ločimo dve različni vrsti PVC ograjnih stebrov  : PVC stebri so lahko votli, katere je v notranjost potrebno zaliti z betonom ali pa so montažni PVC stebri, kateri se poveznejo preko kovinskih stebričkov.

Za izdelavo PVC ograje uporabljamo le nerjaveče materiale  (pocinkane cevi, aluminij in rostfrei – inox). Tako višina ograje kot razmaki med letvicami so po želji in dogovoru s stranko, ki je naročila ograjo. Letvice pri vrtni ograji so lahko namešče ali v vertikalni ali pa v horizontalni poziciji. Oblika PVC vrtne ograje je lahko izbočena (v lokih), vbočena ali ravna.

PVC letvice so zelo primerne tudi za izdelavo dvoriščnih vrat, ker so obstojne in lahke. Ker so lahke je manjša možnost, da pride do povešanja dvoriščnih vrat.

PVC letvice se lahko pritrdijo na stari že obstoječi kovinski vratni okvir ali pa se dvoriščna vrata v celoti izdelajo v našem podjetju.

Kovinska vratna konstrukcija je običajno izdelana iz pocinkanih cevi oz. je vroče cinkana. Dvoriščna vrata so lahko drsna ali krilna.

Drsna vrata so lahko samonosna drsna vrata (nosijo se samo na enem delu) ali pa drsna vrata, katera potujejo po talni šini.

Krilna vrata so lahko enokrilna  (prehodna vrata – osebni prehod) ali dvokrilna (vhod na dvorišče). Vrata so lahko izdelana za na ročno odpiranje ali pa so opremljena z motornim pogonom in pripadajočo avtomatiko na daljinsko rokovanje  ( preko daljinskih upravljalcev). Enako kot PVC ograje, se tudi PVC dvoriščna vrata izdelajo po meri.

Fatal error: Uncaught Error: Access to undeclared static property: Zend_Loader_Autoloader::$loader in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php:227 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataInfo.php(803): Doctrine\Common\ClassLoader::classExists() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(368): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataInfo->validateAssocations() #2 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(337): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->validateRuntimeMetadata() #3 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(178): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->loadMetadata() #4 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(269): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->getMetadataFor() #5 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(613): Doctrine\ORM\EntityManager->getClassMetadata() #6 /var/www/web14/htdocs/library/Starsni in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php on line 227