Navigacija

Motorni pogoni

Vsaka drsna ali krilna dvoriščna vrata je možno opremiti z motornim pogonom. Glede na velikost in težo vrat izberemo pripadajoči motor s pripadajočo močjo. Motorne pogone je možno kupiti v KIT kompletih, kar pomeni, da je možno motorni pogon kupiti posamično, ki vsebuje vse potrebne dele za njegovo montažo in lahko sami montirate, lahko pa vam ga zmontiramo mi. Vrata se odpirajo in zapirajo z daljincem. Po želji lahko uporabljate poljubno število daljincev, kar pomeni dodatno udobje pri prihodu domov ali odhodu od doma.

V kolikor se odločite za nakup samostojnega motornega pogona vam bomo z veseljem ustregli.

Ponudimo vam lahko tudi nekatere druge motorne pogone, ki se uporaljajo za dvižne rampe, dvižna vrata, tende... Za dodatne informacije o dodatni ponudbi motornih pogonov nas kontaktirajte. Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi našli pravo rešitev za vas.

 

Več slik si lahko pogledate med referencami
 

ID:11ID:22ID:33ID:44ID:55ID:66ID:77ID:88ID:99ID:1010

Fatal error: Uncaught Error: Access to undeclared static property: Zend_Loader_Autoloader::$loader in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php:227 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataInfo.php(803): Doctrine\Common\ClassLoader::classExists() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(368): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataInfo->validateAssocations() #2 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(337): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->validateRuntimeMetadata() #3 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/Mapping/ClassMetadataFactory.php(178): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->loadMetadata() #4 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(269): Doctrine\ORM\Mapping\ClassMetadataFactory->getMetadataFor() #5 /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/ORM/EntityManager.php(613): Doctrine\ORM\EntityManager->getClassMetadata() #6 /var/www/web14/htdocs/library/Starsni in /var/www/web14/htdocs/library/Doctrine/Common/ClassLoader.php on line 227